İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARINDAN DEV AFİŞ : “SÖZ UÇAR ESER KALIR”

AK Parti Yatağan Gençlik Kolları Başkanı Emrullah Özen, 28 Mayıs seçimleri öncesi ilçe Parti binasına dev bir afiş astı. Boyunun 10 metre, eninin de 5 metreyi bulduğu afişte TOGG resmi de yeraldı.

Başkan Emrullah Özen; gençlere yapılan ve yapılacak olan hizmetleri hatırlatarak, 2. Tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi.

İnanıyorum ki 28 Mayısta da genç kardeşlerimizden daha güçlü ve rekor oy gelecek” diyen Başkan Emrullah Özen sayfamız için şunları söyledi :

“21 yıldır biz gençlere verilen güvenin ve desteğin siz de farkındasınız. Şehrimizde spor alanları, yüzme havuzu, okullar, gençlik merkezi ve benzeri birçok tesisler biz gençler için yapıldı.

Cumhurbaşkanımızın gençlere verdiği müjdeler bitmiyor.

Yatağanımızı gençler için üniversite, yeni bir yeni stadyum ve spor kompleksi, yeni spor alanları ile gençlerin vakit geçirebileceği millet bahçesi gibi alanlar inşa ettik.
Bunların yanında devletimizin gençlere sağladığı avantaj ve desteklerle işimizi kurup her zaman olduğu gibi birlikte büyüyeceğiz.

14 Mayıs’ta liderimiz en büyük desteği biz gençlerden aldı. İnanıyorum ki 28 Mayıs’ta da genç kardeşlerimizden daha güçlü ve rekor oy gelecek.
Çünkü biz gençler olarak içi boş sözler ve boş vaatlere karnımız TOGG.

Güçlü yarınların güçlü gençliği olarak yolumuza eser ve yeniliklerin mimarı ‘Doğru Adam Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ ile devam edeceğiz.

muglayataganlilarahikoyluler

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir