İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

ÖZGÜR ÖZEL YATAĞAN’DAN SESLENDİ: “İKİNCİ TURDA BİRLEŞİN”

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Cumhurbaşkanlığı ikinci turu seçim çalışmaları kapsamında Muğla’nın Yatağan ilçesinde düzenlen halk buluşmasına katıldı. Özel: “Sinan Oğan’a, Muharrem İnce’ye, Kemal Kılıçdaroğlu’na oy verenler ikinci turda birleşin” çağrısı yaptı.

“SİNAN OĞAN’IN HASSASİYETLERİNE GÖRE OY VEREN SEÇMENİN OYLARINA TALİBİZ”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili ve Grup Başkanvekili Özgür Özel, otobüsün üzerinden, seçim bürosu önündeki alanda toplanan halka ve partililere hitap etti.

28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçim çalışmaları kapsamında ilçemiz Yatağan’a gelen CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel şunları söyledi:

“Bizim ittifakımızda 6 parti var. Bizim ittifakımızda bir tane Türk Milleti ve bayrağı ile sorunu olan bir parti yok. Onlarda ise Hüda-Par var. Bizi montajlarla karalayarak terör örgütleri ile bağlantımız varmış gibi göstermeye çalışıyorlar. Bunlara kanmayın. Seçim kazanmak için terör örgütünden medet umanın Allah belasını versin” dedi.
Özel ayrıca, ilk turda Sinan Oğan’a oy veren seçmene seslenerek, “Biz, anayasanın ilk 4 maddesi için gerekirse canımızı veririz. Sinan Oğan’a oy verenlere seslenmek istiyorum. Biz göçmen değil, göçmen yaratan Erdoğan’a karşıyız. Gelecek seçimlerde bu göçmenleri gönderemeyeceğiz. Hızla nüfusları artıyor. Oyları Kemal Kılıçdaroğlu’nda birleştirelim” diye konuştu.

Özel son olarak, “Biz kalp yaptık. Onlar Erzurum’daki kalp yapan 8 yaşındaki çocuğa taş attılar. Pazar günü taş atan eller değil, kalp yapan eller kazanacak” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir